PURA KOSMETICA

Klik her for at se hele PURA’s produktkatalog.

Extensions

Ved valget af vores extensions er vi ikke på nogen punkter gået på kompromis med kvaliteten. Håret er 100% ægte REMY hår, hvilket vil sige at hårets skællag ligger i samme nedadgående retning. Håret har ikke lidt under hårde kemiske behandlinger eller lign. hvilket betyder at det ikke så hurtigt filtre, det har længere levetid og er mere modstandsdygtigt. Håret kan både farves og permanentes og det kan gøres enten før eller efter påsætning. Håret plejes bedst muligt med vores pleje system Source Vitale og kan med fordel evt. friseres med Extension børsten.

Tape af & på er den enkle og hurtige metode som kan påføres på ca en ½ time, afhængigt af antallet af baner. En trense er 90cm bred og hårets længde er 50cm. Håret er af typen Natural Body, hvilket vil sige at det har et naturligt let fald, som betyder at håret både kan glattes med fladjern og også krølles med en softstyler eller lignende. Holdbarheden på extensions med tape metoden, vil variere mellem 7/8 uger og helt op til 15/16 uger, afhængigt af hvordan håret plejes og beskyttes i perioden. Håret vil kunne genanvendes flere gange afhængigt af den løbende pleje. (FNB hæfter ikke for holdbarheden)

Til en fuld extension der både giver fylde og længde, benyttes op til 2 hele trenser af 90cm. Lettere extensions vil kunne udføres med en ekelt trense og effekter kan udføres efter behov, med eksempelvis 3-4 baner af få cm bredde.


Før påsætning skal dobbelt-tapen præcist monteres på det stykke af trensen der skal benyttes. Undgå at berøre den klistrende del af tapen under hele påsætningen.

 • Pres tapen grundigt fast til trensen.
 • Denne klippes efterfølgende i de ønskede mål uden at fjerne det tape beskyttende lag.
 • Ved effekter kan dette være i baner af 1-3 cm og ved fylde og længde 6-8 cm.
 • Kundens hår vaskes i en ikke silikoneholdig shampoo – eksempelvis Source Vitale.
 • Der må inden påsætning ikke benyttes balsam eller andre blødgørende produkter.
 • Håret føntøres uden styling produkter til det er helt tørt og gerne glat.
 • Inddel håret og forbered en helt lige og tynd passé til at montere den valgte bane på (Vigtigt).
 • Fjern tape beskyttelsen og påsæt banen ca. en ½ cm fra hovedbunden.
 • Påsæt en tilsvarende bane, så kundens eget hår er i mellem de 2 tape baner.
 • Pres kraftigt således de 2 baner med tape får god kontakt med hinanden.
 • Fortsæt påsætningen af baner i forhold til den ønskede type extension.
 • Håret klippes til sidst sammen til den ønskede frisure.

Ved afmontering af banerne, påføres en lille mængde remover på tapen og denne opløses. Removeren skader ikke kundens eget hår. Alle rester af tape fjernes, både fra kundens eget hår og også af banerne. Kundens hår og banerne kan herefter vaskes med en rensende shampoo. Herefter vil håret have godt af en kurbehandling. Ved genpåsætning med det samme, bør balsam eller kur ikke benyttes. Umiddelbart før påsætning påføres ny tape på banerne og disse er nu klar til påsætning igen.

Tape extensions plejes bedst ved, aldrig at trække i det, frisere det let i overflade håret, rede håret let og forsigtigt flette det inden man går i seng og efter hver vask tilføre en ikke olieholdig eller silikoneholdig balsam og af og til en tilsvarende kur behandling


Bulk extensions består af 50 gram løse hår i hver af de 10 nuancer. Det giver muligheden for selv at vælge hvor store ens extensions totter skal være og giver desuden mulighed for at blande nuancerne inden påsætning eller blot lave stribe effekter. Der er nok til en fuld extension i 50-100 gram hår – altså i 1-2 bundter hår, afhængigt af hvor kraftigt/tykt det ønskes.

De påsættes med den 100% naturlige ”Lim” der er baseret på samme ingredienser der benyttes til heling af sår m.m. som derfor på ingen måde vil skade kundens eget hår.

Håret ”foldes” med kundens eget hår og klemmes sammen med en tang – også kaldet ”Cold Fusion”. Det giver en utrolig lille samling og vil næsten ikke kunne mærkes og er efter lidt øvelse en forholdsvis nem måde at påføre extensions på. En fuld extension vil kunne påføres på 1½ – 2 timer, naturligvis afhængigt af antallet af totter.

Håret vaskes som ved alle andre systemer eller som ens eget hår normalt vaskes.

Efter ca. 3 måneder vil limen begynde at løsne og håret vil herefter løbende falde af, på samme måde som man naturligt taber ens eget hår. Man kan naturligvis alternativt afmontere det tidligere og genanvende det i en ny påsætning. Dette gøres med en Remover der opløser limen.

Håret kan naturligvis også påsættes med den mere traditionelle keratin metode og en varmetang. også kaldet ”Hot Fusion”. Der smeltes en keratin”nail” (negleform) og efterflg. påsættes totten kundens hår ved at varmepåvirke igen.

God fornøjelse