Vi har ferielukket uge 29 og 30. Ordre fra førnævnte uger afsendes først i uge 31.

-->

FNB Mascot

Frisørens Netbutik

Hvorfor Frisørens Netbutik? Fordi her kan du online i ro og mag studere og bestille alt indenfor frisørartikler. Du vil se et bredt udvalg og en kvalitet der dækker dine behov, krav og forventninger til professionelle frisørprodukter. Samtidig til priser du aldrig før har set i denne branche.

Hvorfor en netbutik til frisører?

Her kan du online i ro og mag studere og bestille alt indenfor frisørartikler.
Du vil se et bredt udvalg og en kvalitet der dækker dine behov, krav og forventninger til professionelle frisørprodukter. Samtidig til priser du aldrig før har set i denne branche.

Hvem kan købe på Frisørens netbutik?

Som navnet lyder, henvender denne netbutik sig til frisører, kosmetologer og andre der har interesse i at benytte sig af kvalitetsprodukter til fornuftige priser. Elever, assistenter, frisørmestre eller andre der på den ene eller anden vis har kendskab til benyttelsen af frisørartikler er velkommen til at handle på fnb.dk.

Hvordan kan Frisørens netbutik sælge frisørartikler til disse priser?

Omkostningerne er barberet ned til et minimum og der er udelukkende udgifter til intern administration. Derudover har Frisørens Netbutik egen import og eneforhandling af langt de fleste frisørartikler du ser i sortimentet. Der købes ikke gennem grossister eller agenter, som udelukkende er fordyrende ekstra led, for dig som bruger af frisørartikler.

Hvorfor er det netop dette udvalg af frisørartikler der er på Frisørens netbutik?

Sortimentet er indtil videre baseret på forhånds interessemeldinger fra frisører over hele landet. Det vil løbende blive udbygget med hvad der er interessant i forhold til de efterspørgsler du som frisør, kunde og bruger har, af denne online butik. Skriv en besked, et spørgsmål, en forespørgsel eller blot en kommentar i rubrikken ”Kontakt” og vi vil vende tilbage til dig, med svar på hvad du måtte ønske.

Frisørens Netbutik er afhængig af din tilfredshed!

Modtager du et produkt der ikke lever op til dine forventninger eller på anden måde ikke er tilfredsstillende, er der naturligvis 100% fuld returret. Dette forstås således, at dine penge 100% tilbagebetales når produktet er modtaget retur. Dette er en garanti for dig. Du køber aldrig frisørartikler på Frisørens netbutik du ikke kan fortryde! Uanset årsagen.