Farver

Takket være kombinationen af lavt indhold af ammoniak, 16 basisingredienser fra planteverdenen samt den nyeste teknologi indenfor farvemolekyler, får man ekseptionelle farveresultater med Fantasia Color. Skinnende, fuldt dækkende, intensive og samtidig styrket og velplejet med utrolig lav ”allergirisiko” pga alkaline mængden.

Farvekortet er ekstremt ”Tro” mod farveresultatet. Det betyder at den valgte farve bliver som den ses på kortet.

Fantasia Color er ekstremt økonomiske. De indeholder 80ml og de blandes i forholdet 1:2. Det giver en behandlingspris, 60ml, på under kr. 15,-. Desuden kan de benyttes til toningsfarvning med et blandingsforhold op til 1:3 (1 del farve + 3 dele developer 3% eller aktivator)

Fantasia Color nummer system

Det første tal angiver TONEHØJDEN:

 1. = Sort
 2. = Brunsort
 3. = Mørk brun
 4. = Medium brun
 5. = Lys brun
 6. = Mørk blond
 7. = Medium blond
 8. = Lys blond
 9. = Meget lys blond
 10. = Platin blond

Det andet tal angiver den PRIMÆRE refleks:

 1. = Ask
 2. = Iriserende
 3. = Gylden
 4. = Kobber
 5. = Mahogny
 6. = Rød
 7. = Grøn/blå

Nogle Fantasia Color har et tredje tal, som angiver den SEKUNDÆRE refleks. Hvis der er et I efter det tredje tal er farven ekstra intensiv. Bør ikke benyttes alene på hvidt hår men blandes med den tilsvarende nuance uden I.

6C-7R-8A-7M-1B-Silver er mixfarver der kan tilsættes alle farver for enten at fremhæve eller dæmpe et pigment.

9S-9CH-9GD-9SC er alle farver der kan benyttes på hvidt hår for at give et varmt resultat.

10EC-10.1EC-10.3EC-10BEC er højlysningsfarver der med 12% kan lysne op til 4-5 toner.

Neutral er en “Lysningsfarve” der kan lysne et eksisterende grundlag 1-2 toner ved blanding 1+2 med 6% – Kan også tilsættes en fantasia Color i forholdet 1 del neutral med 3 del Fantasia Coler – dette giver nøjagtig 1 tone løft af den farve der er valgt.

Farve metode Korrekt Developer Styrke

Toningsfarvning, Farvevask, let gennemsigtig. Vaskes langsomt ud af håret ca. 20-25 / 12-15 vask

Benyttes også ved ekstremt porøst og sensibelt hår. Blandingsforhold1:2: 40ml valgt farve med 80ml Developer 3% eller Tonings aktivator. 1:3: 30ml valgt farve med 90ml Developer 3% eller Tonings aktivator.

Tr.tid: 20-25min.

Farve på same tonehøjde 6% (20 volume) Tr.tid: 30-40min

Mørk farvning på alle tonehøjder (Aldrig 3% ved gråt) 3% eller 6% (10 eller 20 volume)

Tr.tid: 30-40min

Lysning med 2-3 tonehøjder 9% (30 volume) Tr.tid: 35-40min.

Lysning med 3-5 tonehøjder 12% (40 volume) Tr.tid: 40-45m.

Dækning af gråt hår

Når der benyttes en mode- eller rød farve på mere end 50% gråt hår, anbefales det at blande med en ½ natur base.

Eks: Tilsæt ¼ tube (20ml) af natur nuance 7.0 til ¼ tube (20ml) af nuance 7.44 + 80ml Developer 6% = i alt 120ml

Normal blanding 1+2

½ tube valgt nuance 40ml + 80ml Developer

Hæld den valgte mængde Developer op i en plastic skål, tilsæt valgte nuance/r og bland til en blød og behagelig konsistens. Brug gerne digitalvægt.

Påføring

Påfør den færdige blanding Fantasia Color på tørt hår. Kun hår der er ekstremt fedtet, eller har en belægning med wax, hårspray eller andre typer styling, bør vaskes og tørres, før påføring.

Jomfruhår

Påfør den valgte farve på længder og spidser med 10 min. trækketid. Derefter påfør resten af farven til bunden med yderligere 30 min.

Total trækketid 40 min.

Udvoksning

Påfør den færdige blanding udvoksningen, med en trækketid på 20–25 min. Derefter masser derefter farven ud til spidserne med yderligere 5–10 min.

Afvaskning (Brug af handsker anbefales)

Tilfør en smule varmt vand og emulger Fantasia Color blidt ud af hår og hovedbund. Skyl grundigt. Afslut med vask i en mild shampoo. Benyt evt Re Balance Post Color.

Blue action lysningspulver

Ny mild formel med svag duft af roser og meget fin blåt granulat der gør pulveret støvfrit. Giver mulighed for lysning af håret fra 2-3 toner og helt op til 6-7 toner afhængig af den valgte Developer.

Bland 1 del lysningspulver med 2 dele Developer eller i den ønskede konsistens.

Lad virke i op til 50 minutter ved meget mørkt hår.

Soft action lysningspulver

Ny mild formel uden ammoniak der derfor ikke lugter og med meget fin grønt granulat der gør pulveret støvfrit. Giver mulighed for lysning af håret fra 2-3 toner og helt op til 5-6 toner afhængig af den valgte Developer. Ved meget mørkt hår anbefales brug af Blue Action

Bland 1 del lysningspulver med 2 dele Developer eller i den ønskede konsistens.

Lad virke i op til 50 minutter ved mørkt hår.

Color Remover A+B

Farveaftræk til kunstige farvepigmenter. Lysner ikke, påvirker ikke det naturlige grundlag og skader ikke håret som et farveaftræk med lysningspulver.

Bland lige dele af produkt A og B. 1 stk Color Remover består af 2/30ml = 60ml

Påføring

Påfør blandingen på tørt hår. Kun hår der er ekstremt fedtet, eller har en belægning med wax, hårspray eller andre typer styling, bør vaskes og tørres, før påføring. Lad virke i 5-15min og hold nøje øje med hvornår det ønskede aftræk er opnået. Vask håret meget grundigt – gerne flere gange i en shampoo med lav Ph værdi.

Afslutning

Behandlingen afsluttes med at påføre håret en 3% Developer og lade den virke i 5min. Herefter skylles grundigt. Hvis resultatet ikke er som ønsket gentages processen.

Genfarvning

Hvis der ønskes at farve efter aftræk, benyttes 1 tone lysere farve end den der oprindeligt ville vælges.

Overfølsomheds test

Det anbefales at udføre en overfølsomhedstest inden påføringen påbegyndes. Dette vil fastslå om kunden får en reaktion på farveproduktet .

Påfør en smule af det blandede produkt på et afgrænset område af huden. Brug enten indersiden af albuen eller bag ved øret. Hvis der ikke er tegn på kløe eller udslæt indenfor 48 timer efter testen, kan hårfarven påføres.

Advarsler

Må kun benyttes af professionelle. Følg brugsvejledningen nøje. Kan fremkalde allergiske reaktioner. Må ikke benyttes, hvis der er sår eller andre tegn på hudsygdomme. Brug altid handsker. Undgå kontakt med øjnene. Skyl øjeblikkeligt øjnene ved kontakt.